Masterwaves Niveau 1 - Metakursus for alle ID Studerende
Masterwaves Niveau 1 - 4 for sprituelle meditationshold.
Dette er det første af ialt 7 niveauer, som du kan praktisere MasterWaves-meditation på. Med hvert niveau intensiveres effekten af selve MasterWaves lydpåvirkningen, og til hvert niveau hører der en række specifikke informationer og instruktioner. Du vil også have mulighed for at hente supplerende øvelser og meditationer, der er unikke for hvert niveau, og som understøtter det pågældende niveau.
Efter at have mediteret minimum 90 gange over minimum lige så mange dage på niveau 1, har du mulighed for at melde dig til level 2. Bemærk, at du også skal opfylde de psykologiske kriterier, som er angivet under level 1, for at kunne gå videre.
Efter at have mediteret minimum 90 gange over minimum lige så mange dage på niveau 2, har du mulighed for at melde dig til level 3. Bemærk, at du også skal opfylde de psykologiske kriterier, som er angivet under level 2, for at kunne gå videre.
Da du på dette tidspunkt har minimum et års erfaring med MasterWaves og har gennemført de hidtidige niveauer med en rigtig god og balanceret effekt, intensiverer vi på level 4 den binaurale påvirkning på nye måder, som gør den endnu mere dybtgående end de forrige. Vi arbejder her på nye måder med både bæretonen og selve det binaurale beat.